Skip to content

UPS forsyninger

Se udvalgte UPS-produkter

Gasdetektorer til nødstrømsforsyninger

UPS står for Uninterrupted Power Supply, men er bedre kendt som nødstrømsforsyning. Disse systemer er uundværlige ved strømsvigt, hvor kritiske funktioner fortsat skal kunne udføres.

Gasdetektering er en kritisk funktion på mange arbejdspladser, hvor der er risiko for udvikling eller udslip af giftige eller eksplosive gasarter. Gasovervågningen essentiel under strømsvigt, da det ofte er under usædvanlige omstænderheder, risikoen for gasudslip er størst. Det er derfor afgørende, at dit gasdetekteringssystem er forsynet igennem en UPS-forsyning.

Med en UPS opretholdes anlæggets funktion under strømsvigt. Ud fra en beregning af anlæggets forbrug og en vurdering at den tid, anlægget skal opretholde sin funktion, vælges en passende batterikapacitet. Det sikrer, at din gasdetektor og -alarm giver lyd i tilfælde af gasudslip. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Standard UPS AES

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af UPS-forsyninger. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

UPS - Uninterrupted Power Supply