Skip to content

Svejsearbejde

Se udvalgte produkter til svejsearbejde

Gasdetektorer til svejsearbejde i eksplosionsfarlige områder

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden ved svejsearbejde i eksplosionsfarlige områder.

Gasdetektering er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare, når der svejses, skæres og bores i materiale eller maskiner, der er placeret i potentielt eksplosionsfarlige områder. Hvis koncentrationen af eksplosive gasser er forhøjet, kan svejsearbejdet hurtigt medføre eksplosion med personelle og materielle skader til følge. Det er derfor afgørende, at koncentrationen overvåges indgående.

Håndholdte gasdetektorer kan bæres af de arbejdende, ligesom mobile områdedetektorer kan placeres rundt omkring i miljøet. Enhederne giver alarm selv ved lave koncentrationer, ligesom strømmen til byggetavle eller svejseanlæg afbrydes ved udslip. Effektiv gasdetektering sikrer, at en potentiel farlig situation forhindres i tide.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt koncentrationen af eksplosive gasser og giver alarm ved kendte grænseværdier. Overvågningsanlægget sikrer automatisk styring af strømforsyning, ventilation og alarm med blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til Svejsearbejde i eksplosionsfarlige områder

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til eksplosionsfarlige områder. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads. Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Områdedetektor