Skip to content

Slagteri

Se udvalgte produkter til slagteri

Gasdetektorer til slagteri

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden på slagteri. Kontinuerlig gasovervågning på slagterier er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til risikoen for udslip af livsfarlige gasarter i forbindelse med slagtning og pakning af fødevarer.

Gasudslip kan ske flere steder i processerne på slagteri; under selve aflivningen, pakning eller logistikken med gasdrevne trucks. Disse gasser udgør en sundhedsmæssig risiko, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet. I tilfælde af at ventilationen på slagteriet eller pakkeriet ikke virker optimalt, kan disse gasser hurtigt nå en koncentration, der er livsfarlig for mennesker.

På slagterier overvåges gerne forskellige gasarter, typisk N (Nitrogen), CO2 (Kuldioxid) og naturgas, men behovet skal altid vurderes individuelt. Overvågningen kan ligeledes bruges til at styre ventilationen, således der kan opnås en energibesparelse i strømforbrug, da ventilationen ikke nødvendigvis behøver at køre ved samme hastighed hele tiden.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle gasudslip og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende centraler sikrer automatisk styring af ventilation samt blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, opnår værdifulde energibesparelser og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdeteketor til Pakkeri - effektiv detektering af gaslækager

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til slagterier og pakkerier. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Stationært

Centraler