Skip to content

Spildevand

Se udvalgte produkter til spildevands arbejde

Gasdetektorer til spildevandsarbejde

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden på spildevandsanlæg og under arbejde i og ved kloaksystemer.

Gasdetektering i forbindelse med spildevandsarbejde er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til mangel af ilt, eksplosionsfare eller risikoen for udvikling af giftige gasarter og -dampe.

I kloaker kan tilførslen af ilt være begrænset, og risikoen for ophobning af giftige og eksplosive gasser er stor. Personer, der arbejder i og ved kloaker, skal derfor overvåge gasudviklingen både før, under og efter arbejdets udførsel ved hjælp af en håndholdt gasdetektor.

Produktionen på spildevandsanlæg kan udvikle giftige og eksplosive gasser. Disse gasser kan hurtigt nå en koncentration, der kan være livsfarlig for mennesker og i værste tilfælde medføre en eksplosion. Det er derfor afgørende, at disse processer overvåges indgående.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt iltniveauet, eksistensen af giftige gasser og dampe og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende central sikrer automatisk styring af ventilation samt blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og sikrer dig og dine kolleger imod kvælning og forgiftning med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til arbejde i kloak - se udvalget af håndholdte detektorer her

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til spildevandsarbejde. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler