Skip to content

Service og vedligehold GasDetect Service Center

Vi vægter service og vedligehold højt hos Gasdetect, så uanset om det er support til et produkt
eller om det er tid til service, så sig endelig til

GasDetects vagttelefon åbent 24/7 365 dage om året.

Du kan kontakte os på +45 42 42 50 70.

NB. opkald udenfor vores normale åbningstid, som er mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00, koster 1.200,00 kr. eks. moms pr. påbegyndte time over telefon.

Ved udrykning er det 2.400,00 kr. eks. moms pr. påbegyndte time

Service og vedligehold

Hos GasDetect giver god service og support mening, som en del af valget af måleudstyr.

Vi tilbyder et bredt og velfunderet udvalg af serviceordninger, som skal give dig stor sikkerhed igennem hele forløbet. Vi tilbyder ordninger indenfor: opstart og periodisk vedligehold, håndholdt og stationær, datalogning og overvågning.

Service af udstyret udføres altid af specialtrænede medarbejdere, enten ude hos dig eller på vores serviceværksted.

Både virksomheden og relevante nøgle teknikere er AGA certificerede af dBI. 

De bedste folk til jobbet

Alle vores servicefolk er trænet i opsætning, programmering, vedligehold og kalibrering af hele vores produktportefølje, ligesom de servicere en hel del af vores kollegers udstyr.

Deres uddannelse forgår på leverandørernes fabrikker rundt om i verdenen og afsluttes altid med en test af færdighederne, hvorefter der udstedes tidsbegrænsede certifikater.

Med et leverandørcertifikat fra vores leverandører kan du være sikker på, at vores servicefolk løbende får uddannelse i den seneste viden om idriftsættelse og vedligehold af produkterne og dertilhørende systemer.

Vi afholder kurser i anvendelse, vedligehold og kalibrering for dine medarbejdere

Send en forespørgsel

Vi er her for at hjælpe dig. Derfor tilbyder vi service på timebasis, men vi anbefaler altid, at du laver en fast serviceaftale med os, på opgaver med faste intervaller.

Når vi har en fast aftale kan vi bedre planlægge opgaven sammen med andre opgaver og tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Alle serviceeftersyn afsluttes naturligvis med udarbejdelse af en servicerapport, med alt relevant information, fra det udførte arbejde, samt dato for næste planlagte serviceeftersyn, så du har den dokumentation og sikkerhed du skal bruge.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores serviceafdeling direkte, for en uforpligtende snak om hvad GasDetect kan tilbyde Jeres virksomhed inden for service og vedlighold.