GasDetect Service Center Service og vedligehold

Sig endelig til hvis der er noget vi kan hjælpe med om det måtte være support du har brug for til dit produkt eller det er tid til service

GasDetects vagttelefon åbent 24/7 365 dage om året.

Du kan kontakte os på +45 42 42 50 70.

NB. opkald udenfor vores normale åbningstid, som er mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00, koster 1.200,00 kr. eks. moms pr. påbegyndte time.

Service og vedligehold

Hos GasDetect giver god service og support mening, for os som en del af valget af måleudstyr. Vi tilbyder et bredt og velfunderet udvalg af serviceordninger som skal give dig stor sikkerhed igennem hele forløbet. Vi tilbyder ordninger indenfor: opstart og periodisk vedligehold, håndholdt og stationær, datalogning og overvågning.

Servicen udføres altid af specialtrænede medarbejdere, enten ude hos dig eller på vores serviceværksted.

Både virksomheden og relevante nøgle teknikere er AGA certificerede af dBI. 

De bedste folk til jobbet

Alle vores servicefolk er trænede i opsætning, programmering, vedligehold og kalibrering af hele vores produktportefølje, ligesom de servicere en hel del af vores kollegers udstyr. Deres uddannelse forgår på leverandørernes fabrikker rundt om i verdenen og afsluttes altid med en test af færdighederne og der udstedes tidsbegrænsede certifikater. Med et leverandørcertifikat fra vores leverandører kan du være sikker på at vores servicefolk løbende får uddannelse i den seneste viden om idriftsættelse og vedligehold af produkterne og dertilhørende systemer.

Vi afholder kurser i anvendelse, vedligehold og kalibrering for dine medarbejdere

Send en forespørgsel

Vi er til for at give mening for dig, derfor tilbyder vi både service på timebasis, men vi anbefaler altid at du laver en fast serviceaftale med os på opgaver med faste intervaller. Når vi har en fast aftale kan vi bedre planlægge opgaven sammen med andre opgaver og tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Alle serviceeftersyn afsluttes naturligvis med udarbejdelse af en servicerapport, med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt dato for næste planlagte serviceeftersyn, så du har den dokumentation og sikkerhed du skal bruge.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores serviceafdeling direkte, for en uforpligtende snak om hvad GasDetect kan tilbyde Jeres virksomhed inden for service og vedlighold.