Skip to content

Service og vedligeholdGasDetect Servicecenter

Vi vægter service og vedligehold højt hos Gasdetect, så uanset om det er support til et produkt eller om det er tid til service, så sig endelig til

Faglig stolthed

Vi er mere end blot en leverandør af gasdetekteringsløsninger; vi er dedikerede rådgivere og samarbejdspartnere. Vores job er at gøre dit liv nemmere ved at kombinere viden, lovgivning og praksis for at skabe de mest effektive og sikre løsninger for dig.

Hos GasDetect sætter vi en ære i at levere en ekstraordinær service. Vi forstår vigtigheden af at være til rådighed for vores kunder når som helst, og hvor som helst i Danmark. Vores vagttelefon er altid åben, 24/7, 365 dage om året, vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med din gasdetektering, uanset tidspunktet og dagen i ugen.


Servicetekniker fra GasDetect, som arbejder i en ATEX-Zone

Landsdækkende service

Hos GasDetect forstår vi, at tiden er afgørende. Derfor har vi et lager af gængse reservedele til rådighed. Dette sikrer, at vi hurtigt kan reagere på dine behov og minimere eventuelle driftsforstyrrelser.

Som en landsdækkende service, har vi planlagte besøg i hele Danmark flere gange om ugen. Skulle der opstå driftsforstyrrelser, er vi klar til at reagere med det samme, uanset tid på døgnet, dag på ugen eller hvor i landet du befinder dig.

Vi er pt. i gang med at etablere en afdeling på Sjælland, for at være endnu tættere på vores kunder, der hvor de befinder sig.

Vi er dedikeret til at være der for vores kunder, uanset tidspunktet og uanset udfordringen.

Det synes vi er god service!

FAT-Test--11

Vi går altid en ekstra mil for vores kunder

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er en ISO 9001 certificeret virksomhed. Det betyder, at vi har forpligtet os til at levere mere end kvalitetsprodukter. Vi forbedrer vores interne processer for at sikre, at vi leverer den bedste serviceoplevelse til jer, vores kunder.

I tråd med vores vision om at være den bedste rådgiver og løsningsleverandør, er vores serviceteam mere end ”bare” teknikere, der reparerer udstyr. De er specialuddannede hos vores leverandører og har derfor en dybdegående viden om produkterne. Det gør, at de kan hjælpe dig med at forstå og løse dine unikke udfordringer, uanset branche! Vi afholder desuden kurser i anvendelse, vedligehold og kalibrering af gasdetektorer for dine medarbejdere, såfremt det ønskes.

Vi kører selvfølgelig ikke før opgaven er løst, og vi arbejder utrætteligt for at sikre, at vores løsninger er så effektive, pålidelige og sikre som muligt. Vi er her for dig, uanset om du har brug for rådgivning, hjælp til vedligeholdelse, eller har et akut problem.

FAT-Test--25

Send en forespørgsel

Vi er her for at hjælpe dig. Derfor tilbyder vi service på timebasis, men vi anbefaler altid, at du laver en fast serviceaftale med os, på opgaver med faste intervaller.

Når vi har en fast aftale kan vi bedre planlægge opgaven sammen med andre opgaver og tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Alle serviceeftersyn afsluttes naturligvis med udarbejdelse af en servicerapport, med alt relevant information, fra det udførte arbejde, samt dato for næste planlagte serviceeftersyn, så du har den dokumentation og sikkerhed du skal bruge.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores serviceafdeling direkte, for en uforpligtende snak om hvad GasDetect kan tilbyde Jeres virksomhed inden for service og vedlighold.