Skip to content

Parkeringskælder

Se udvalgte produkter til parkeringskældre

Gasdetektorer til udstødningsgasser i parkeringskældre

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt den personelle og materielle sikkerhed i parkeringskældre.

Gasdetektering i parkeringskældre er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for udvikling af giftige gasser. Der er altså flere risikoområder, du bør være opmærksom på, hvis du er ansvarlig for sikkerheden i parkeringskældre.

Kulilte (CO) og kulbrinte (benzindampe) er gasarter, der opstår i parkeringskældre og andre steder, hvor der anvendes motoriserede køretøjer. Disse gasser udgør en sikkerheds- og sundhedsrisiko for dig, dine kolleger og dine kunder, hvis uheldet er ude, og de slipper ud i rummet. I tilfælde af at ventilationen ikke virker optimalt, kan der hurtigt nås en brandfarlig koncentration i luften, som er livsfarlige for mennesker og i værste tilfælde kan udløse en eksplosion.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt gaskoncentrationen og giver alarm ved nåede grænseværdier. Centralen sikrer automatisk styring af ventilation, således ventilationen kun kører, når der er behov for det – og der opnås en energibesparelse. Centralen afgiver ligeledes blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, opnår værdifulde energibesparelser og øger sikkerheden for dig, dine kolleger og kunder med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til parkeringskælder - overvågning af udstøningsgasser og brændstofdampe

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til parkeringskældre og autoværksteder. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Centraler