Skip to content

Bryggerier, destillerier og vingårde

Se udvalgte produkter til bryggeri, destilleri og vingård.

Gasdetektorer til procesgasser på bryggeri, destilleri og vingård

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden under produktion af øl, spiritus, læskedrikke og vin.

Efterspørgslen på øl, vin og spiritus er steget stødt i Danmark de seneste år. Mindre destillerier, mikrobryggerier og lokale vingårde blomstrer i hele landet og producerer lokale specialiteter af danske råvarer.

Ved fremstilling af øl, vin og spiritus anvendes en gæringsproces. Denne proces foregår ved, at gærsvampe spiser sukker og udskiller alkohol, kuldioxid og kulsyre (CO2), der reducerer iltniveauerne. Disse procesgasser kan derfor udgøre en sikkerhedsrisiko for bryggerne og andet produktionspersonale, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet.

Står fustager i et lukket rum, som en kælder, eller sker der ukontrollerede udslip fra gæringsprocesserne, kan der hurtigt opstå høje koncentrationer af kulsyre. Kulsyre er lugtfri, og man opdager derfor ikke udslippet, hvis ikke man får hjælp hertil. Her er din gasdetektor en uvurderlig hjælp.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle udslip og giver alarm ved nåede grænseværdier. Du overholder alle sikkerhedskrav og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Mobile og stationære gasdetektorer til alle applikationer

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til bryggerier, destillerier og vingårde. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads. Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler