Skip to content

Pumpestation

Se udvalgte produkter til pumpestation

Gasdetektor til pumpestationer

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden på pumpestationer.

Gasdetektering på pumpestationer er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til risikoen for udvikling af giftige og eksplosive gasarter eller iltmangel. Der er altså flere risikoområder, du bør være opmærksom på.

Gasdetektorer på pumpestationer kan anvendes både håndholdt og stationært. Afgørende er, at der gives alarm i tilfælde af høje gaskoncentrationer og iltmangel, der udgør en sundheds- og sikkerhedsrisiko for dig og dine kolleger.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eksistens af giftige og eksplosive gasser og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende centraler sikrer automatisk styring af ventilation samt blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til pumpestation - Pålidelig og sikker detektering af gasarter

Specialister i detektering af gas

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til pumpestationer. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler