Skip to content

Biogasanlæg

Biogasanlæg: Gasdetektorer og -analysatorer

Biogasanlæg med præcis og sikker gasdetektering og gasanalyse øger effektivt personsikkerheden.

Gasdetektering på biogasanlæg er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for udvikling af giftige gasarter. Der er altså flere risikoområder, du bør være opmærksom på, hvis du er ansvarlig for et sikkert arbejdsmiljø på biogasanlæg.

Produktionen på biogasanlæg kan udvikle CH4 (Metan), CO2 (Kuldioxid) og H2S (Hydrogensulfid), der kan være livsfarlige for mennesker. Disse procesgasser udgør en sundhedsrisiko for dig og dine kolleger, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet. Det er derfor afgørende, at disse processer overvåges indgående.

Biogas og biogasanlæg

Utætheden i den indre dug detekteres effektivt ved hjælp af afkastmålinger. Ligesom biogassen, inden den kommer på gasnettet, løbende kontrolleres og analyseres.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle gasudslip, eksistens af giftige gasser og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende centraler sikrer automatisk styring af ventilation, blink og horn. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Kan man optimere, spare ressourcer og sørge for at et biogasanlæg altid er sikkert?

Hvordan sikre vi at der ikke sker udslip, eller uheld med vores anlæg? Kan vi i samme ombæring optimere driften af vores anlæg og på den måde spare ressourcer?

Ja det kan man, hvis man er proaktiv og løser evt. problemer og flaskehase i driften før de opstår! Dette kan vi hjælpe med, både ved hjælp af rådgivning men også ved hjælp af kontinuerlig kontrol af systermer/anlæg.

Servicering er altid vigtigt, for at sikre at motoren køre korrekt på alle cylindre! Vores specialiseret teknikere er trænet i opsætning, programmering, vedholdehold og kalibrering af alle vores produkter. Serviceaftalen sikrer pålideligheden af anlægget altid opretholdes og garanterer også at have de rigtige reservedele på lager.

Alle serviceopgaver afsluttes naturligvis med udarbejdelse af en servicerapport, med al relevant information fra det udførte arbejde, samt dato for næste planlagte serviceeftersyn.

GasDetect kan tillige tilbyde vores kunder træning i vedligeholdelse og kalibrering af udstyret, hvis udstyret hvis det er en fordel for kunden at kunne udføre opgaven internt.

Service: Biogasanlæg

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til biogasanlæg. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til biogas nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Relevante produkter