Skip to content

Kedelrum

Se udvalgte produkter til kedelrum

Gasdetektorer til eksplosive gasser i kedelrum

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden i kedelrum.

Gasdetektering i kedelrum er ofte en nødvendighed eller påbudt – enten af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for CO-forgiftning.

På kedelanlæg med naturgastilførsel er der risiko for lækager i rørsystemer eller fra brænder. Ligesom der ved forbrænding – især ufuldstændig forbrænding – udvikles CO, der kan være livsfarligt for mennesker. Disse gasser kan derfor udgøre en sikkerhedsrisiko for personalet i kedelrummet, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet.

CO er lugtfri, hvorfor man ofte ikke lægger mærke lækage, før det er for sent. Af samme årsag er det afgørende, at rummet kontinuerligt overvåges med en gasalarm. Det sikrer, at der kan blive taget hånd om situationen i tide.

Du øger effektivt sikkerheden på arbejdspladsen ved overvågning af CO og CH4 (Metan) under nedre eksplosionsgrænse. Ligesom du reducerer eksplosionsfaren ved udkobling af el-forsyningen i tilfælde af, at eksplosive gasser detekteres.

Gasdetektor til kedelrum - Vi redder liv med viden

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til kedelrum. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til kedelrum nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler