Skip to content

Certifikater AGA Certifikat og Autoriseret elinstallatørvirksomhed

I sikringen af arbejdet med gasdetektering og gasdetektorer opnår vi løbende certificeringer for, at sikre den nødvendige vider, der skal til, for at kunne løse vores kunders udfordringer.

AGA Certificeret

AGA GODKENDELSE

AGA Certifikatet er til gyldighedsområde: Automatiske Gasalarmanlæg. GasDetect er registret som godkendt installationsfirma.

AGA autorisationen gør at vi tilbyder vores kunder installation af gasalarmsystemer og gasalarmanlæg, efter DBI forskrift 233.

Godkendelsesnummer 233.306

Godkendelsen sker ud fra DBI Retningslinje 001, gældende for godkendelse af og stiller krav til installationsfirmaer, der projekterer, installere, reparerer, servicerer og vedligeholder automatiske brandalarmanlæg efter forskrift 233 (2000), når der stilles krav om installation af forskriftsmæssige anlæg.

Læs mere om AGA Certificeringen på https://www.dbicertification.dk/

 
Sikkerhedsstyrelsen logo - Certifikat Autoriseret elinstallatør

AUTORISERET ELINSTALLATIONSVIRKSOMHED

Godkendelsen som autoriseret elinstallatør gør at vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til, at udføre forskellige elektriske installationer for stærkstrøm samt installation af ikkestærkstrømsmæssige styrings- og reguleringssystemer, der anvendes til styring af stærkstrømsfunktioner, og servicering af disse installationer og systemer.

Vi udfører arbejde i overensstemmelse med krav i gældende lovgivning, bekendtgørelser og tekniske forskrifter.

Autorisationsnummer EFUL-12966

Læs mere om autoriseringen som elinstallationsvirksomhed på www.sik.dk

ISO 9001 CERTIFICERING

 9001 certifikatet dækker kvalitetsstyringssystemer. Vi er certificeret som en virksomhed, der opretholder de højeste standarder for kvalitet og forbedring.

ISO 9001-certificeringen sikrer, at vi konstant leverer produkter og tjenester, der opfylder kundekrav og stræber efter forbedringer. Den er baseret på en række kvalitetsstyringsprincipper, herunder et stærkt kundefokus, en procesbaseret tilgang, løbende forbedring og engagement fra ledelsen.

Læs mere om ISO 9001 og hvad det betyder for vores kunder her.

ISO 14001 CERTIFICERING

 14001 certifikatet til vores miljøledelse. Vi er certificeret som en virksomhed, der opretholder de højeste standarder for kvalitet og forbedring i gennem vores ISO 9001, dette arbejder vi videre med i 14001.

ISO 14001-certificeringen sikrer, virksomheder identificerer og forstår deres miljøpåvirkninger og arbejder på at forbedre deres miljøpræstationer. Et vigtigt krav i ISO 14001 er udarbejdelsen af en miljøpolitik og målsætninger.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med ISO 14001 eller omfanget af vores system er du velkommen til at kontakte Christian H. Pausgaard, vores marketing ansvarlige.

Mail Chp@gasdetect.dk eller mobil 4242 5087

Læs mere om ISO 14001 og hvad det betyder for vores kunder her.