Skip to content

Malerhal

Se udvalgte produkter til malerhal

Gasdetektorer til giftige dampe i malerhal

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden for dig, der arbejder med spraymaling og andre kemiske opløsningsmidler. Gasdetektering i malerhaller er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare og risikoen for giftige dampe.

Spraymaling med store industrimaleanlæg udleder brandfarlige dampe ved brug. I tilfælde af at ventilationen ikke virker optimalt, kan disse dampe hurtigt nå en brandfarlig koncentration i luften, som i værste tilfælde kan udløse en eksplosion, der på ingen tid kan antænde omkringliggende materiale.

Udover eksplosionsfaren udgør dampe fra disse anlæg en sundhedsmæssig risiko, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet. Det er derfor afgørende, at disse processer overvåges indgående.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt koncentrationen af brandfarlige dampe under hele processen og giver alarm ved nåede grænseværdier. Overvågningsanlægget sikrer automatisk styring af alarm med blink og horn til hurtig evakuering. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til malehal - effektiv overvågning og detektering af giftige dampe

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til malerhaller. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til giftige dampe nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler