GasDetect Hvem er vi?

Hos GasDetect beskæftiger vi os med såvel salg af avanceret gasdetekteringsudstyr, som service og udlejning af instrumenter.

Hos GasDetect fokuserer vi fokuserer på hele processen i gasdetektering og overvågning. Vi ønsker at være med til at eliminerer dødsfald på arbejdspladsen, som følge af eksplosioner, forgiftning og kvælning, inden år 2100. Vi leverer derfor udstyr af højeste kvalitet, med de nødvendige certifikater som ATEX, marinegodkendelse, SIL etc.

Vi har erfaring med alle typer af opgaver og samarbejder med en række af forskellige leverandører, for at kunne opfylde vores mission med at kunne bringe de bedste produkter til gavn for vores kunder og miljøet, fra de bedste producenter til det danske marked.

Derfor er vi stolte af, at være leverandøruafhængige og på den måde kan vi fokusere 100% på opgaveløsningen for vores kunder. Nøjagtigt afstemt til dit behov.

Uden den rette vedligeholdelse og periodevise test, vil selv de bedste detektorer fejle i farlige situationer. Vi tilbyder dig systemer og løsninger til kalibrering og daglig test af udstyr, og vi kan levere evt. gasdetektering som en fuld service, hvor vi ejer og vedligeholder jeres gasdetektorer. Kort sagt, vi tager det fulde ansvar for din detektors funktionsdygtighed.

Vi vil være stedet hvor du som kunde trygt kan henvende dig når du har interesse og behov for gasdetektering og gas målinger, som indeholder:

  • innovative løsninger og produkter
  • professionel rådgivning og blive inspireret til at gå et stykke videre
  • komponent køb, total projektering, service, udlejning, leasing og uddannelse
  • dataopsamling og præsentation

Vi bidrager til generelt at hæve vidensniveauet om muligheder og risici ved brug af gasdetektorer.

Brugen af både håndholdte og stationære gasdetektorer skal være nemt, bekvemt, kontrolleret og sikkert. Alle brugere skal være optimalt informeret om gassers opførsel, detektorers begrænsninger og holdbarhed, og vedligehold skal være så nemt tilgængeligt, at det er helt indlysende, at opføre sig sikkert. Hverdag og hver gang. Sådan redder vi liv med viden.

Vi repræsenterer anerkendte virksomheder som:

Teledyne, Detcon, Simtronic, GMI, Oldham, Industrial Scientific, Ion Science, Kitigawa, Thermo Fisher, Pfannenberg.

Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig

Tlf.: 42 42 50 70
Mail: info@gas.dk

Autoriseret Elinstallatør per 1. maj 2017! 

GasDetect har den 1. Maj 2017 opnået autorisation som elinstallatør.

Det giver os stærkt forbedrede muligheder for fremover at udføre totalprojekter ved vore kunder.

Kontakt Mads Lysdal Hansen og nærmere om hvad det har af betydning for dig og dit firma.
Ring til Mads på tlf.: 42 42 50 67 eller send en e-mail på mlh@gas.dk.

Certifikat_hvid

Vi kræver det bedste – også af os selv! 

GasDetect blev SKS kvalitetssikringscertificet d. 11. april 2017 . Et grundigt forløb blevet succesfuldt afsluttet og vi har nu en tredjeparts verifikation af den høje kvalitet som vi altid har leveret.

GasDetect redder liv med viden. Det forpligter. Vi er dedikerede til at levere kvalitets rådgivning, projektering, projektledelse, installation og service der vil gøre en betydelig forskel for din virksomhed og dine medarbejdere.

 
dbi-logo-125-px

AGA certificering per 1. maj 2017! 

GasDetect blev AGA certificet d. 1. maj 2017 . Et forløb, med kurser og en afsluttende prøve, blev succesfuldt afsluttet og vi kan nu kalde os AGA certificeret ihht. DBI’s forskrift 233(2000) vedr. installation og service af gasalarmanlæg.

GasDetect kan derfor nu tilbyde installation og service af automatiske gasalarmanlæg, der benyttes ifm. opbevaring og anvendelse af brandfarlige væsker og gasser. AGA anlæg er baseret på detektorer, der opdager udslip af gasser. I tilfælde af udslip detekteres gassen og anlægget kan f.eks. afbryde elinstallationer for at undgå eksplosion eller starte et ventilationsanlæg.

VI HAR DE NØDVENDIGE INSTRUMENTER OG VIDEN, LAD OS HJÆLPE DIG PÅ VEJ

Alle-produkter-no-shadow-1

VI REDDER LIV MED VIDEN

Vores hold Vi er klar på at hjælpe dig

Direktør

Søren T. Møller

Direktør
Salgschef

Mads Lysdal Hansen

Salgschef
Service- og projektingeniør

Kim Marquard

Service- og projektingeniør
Service- og projektingeniør

Peter Holm Jeppesen

Service- og projektingeniør
Service- og projektingeniør

Pernille Rasmussen

Service- og projektingeniør

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Las og tage en snak om hvad vi kan hjælpe med