Skip to content

Kemikalieopbevaring

Se udvalgte produkter til kemikalieopbevaring

Gasdetektorer til opbevaring af kemikalier

Præcis og hurtig gasdetektering sikrer et sundt og sikkert arbejdsmiljø ved opbevaring af kemikalier.

Gasdetektering ved kemikalieopbevaring er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til giftige og eksplosive gasarter. Der er mange regler og lovkrav, når det kommer til sikker opbevaring af kemikalier. Gasdetektering er an af de forholdsregler, du bør være særligt opmærksom på.

Betegnelsen kemikalier kan omfatte mange ting – fra olie til klorholdige væsker og syrer. Fælles for disse er, at de kan udvikle gasser ved opbevaring, ligesom mange kemikalier ved kontakt med et andet kemikalie i værste fald kan udvikle giftige gasser eller eksplodere.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuel tilstedeværelse af giftige og eksplosive gasser og giver alarm ved nåede grænseværdier. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger den materielle og personelle sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger.

Gasdetektor til kemikalie opbevaring - vi redder liv med viden

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til kemikalieopbevaring. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til kemikalieopbevaring nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært

Centraler