Skip to content

SIL

Vælg Produkttype til SIL

SIL – Gasdetektorer til funktionssikkerhed

SIL står for Safety Integrity Level – eller funktionssikkerhed – og er en relativ reducering af risici ved hjælp af en sikkerhedsfunktion eller en specifik reduktion af risikoniveauet. SIL er med andre ord den måling af komponenter, der skal til for at sikre det niveau af driftssikkerhed, som er nødvendig, for at kritiske og livsfarlige nedbrud ikke forekommer.

SIL angives i fire niveauer, hvoraf SIL 4 er det mest pålidelige. Disse niveauer opnås ved en kombination af specialfremstillede produkter og komponenter og eventuel sikkerhedslivscyklus management.

Ved at investere i funktionel sikkerhed og anvende produkter, der er særligt udviklet til dette, reduceres tiden, der anvendes på afprøvning af driftssikkerheden, ligesom operatørernes sikkerhed optimeres. Forbyggende foranstaltninger er langt mere omkostningseffektive end ulykker, som kan have konsekvenser for både processer, anlæg, miljø og mennesker.

Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt risikoniveauet og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med SIL-udstyr fra GasDetect A/S.

SIL - Funktions sikkerhed - illustration af SIL niveauer

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af udstyr særligt velegnet til funktionssikkerhed. Du kan se et udvalg af vores populære SIL-produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Stationært

Centraler

Horn og blink