Skip to content

Kloak

Se udvalgte produkter til kloakarbejde

Gasdetektorer til kloakarbejde

Præcis og sikker gasdetektering med en håndholdt 4-gas detektor øger effektivt personsikkerheden under arbejde i og ved kloaksystemer.

Gasdetektering ved kloakarbejde er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til knaphed af ilt, eksplosionsfare eller risikoen for udvikling af giftige gasarter og -dampe. Der er altså flere risikoområder, du bør være opmærksom på, hvis du er ansvarlig for et sikkert arbejdsmiljø i og ved kloak.

I kloaker kan tilførslen af ilt være begrænset, ligesom risikoen for ophobning af giftige og eksplosive gasser er stor. Personer, der arbejder i og ved kloaker, skal derfor bære en håndholdt gasdetektor, der overvåger gasudviklingen både før, under og efter arbejdets udførsel. Gasdetektoren sikrer effektivt den arbejdende imod kvælning, forgiftning og eksplosive gasser, udgør en sikkerhedsrisiko for dig og dine kolleger, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet.

Da hydrogen sulfide (H2S) er livsfarlig at indånde i store mængder og skadeligt ved lave eksponering i langeperioder, er det vigtigt at have effektive metoder til at overvåge H2S niveauet i kloaksystemerne. En af de mest almindelige metoder er brugen af multigasdetektorer. Det er vigtigt at sørge for, at disse detektorer er korrekt opsat og kalibreret for at sikre deres effektivitet. Medarbejderne skal desuden være korrekt instrueret i at bruge og vedligeholde de håndholdte gasdetektorer for at sikre deres sikkerhed, og i sidste ende liv, når de arbejder i kloaksystemer. 

Håndholdte gasdetektorer er små, pålidelige enheder, der nemt og bekvemt kan iføres, og som giver tydelig alarm, hvis der er knaphed af ilt eller ophobning af gasser og dampe.

Gasdetektorerne sikrer kontinuerlig overvågning og giver alarm ved nåede grænseværdier. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

 
Gasdetektor til arbejde i kloak - se udvalget af håndholdte detektorer her

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet i og ved kloak. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til kloakarbejde nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads. Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt