Skip to content

Leverandører GasDetect samarbejder med en række leverandører for,
at kunne tilbyde de bedste produkter på markedet

De bedste leverandører af markedets bedste produkter

Hos GasDetect arbejder vi med en række leverandører for, at kunne tilbyde de bedste produkter i verden til vores danske kunder.

Herunder kan du se de leverandører vi samarbejder med og læse mere om dem og deres produkter.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og rådgivning.

Teledyne Gas and flame detection

Teledyne er en af de største producenter af gas og ild detekterings produkter. Med mærker som Detcon, Oldham, Simtronics, GMI og select Scott Safety Products, har Teledyne mere en 100 års erfaring i løsninger til en bred vifte af industrier og applikationer. 

Teledyne sælger deres produkter gennem et distributør netværk, der dækker hele verden og der stilles store krav til distributørernes viden og serviceniveau.

GasDetect er distributør af Teledyne Gas and Flame detections produkter.

Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientifics mission er at sætte kunderne i stand til, at gøre verden mere sikker, ren og sund. Uanset om kunderne arbejder med research analytiske udfordringer elle sikkerhed i laboratorier, gør Thermo Fisher hvad de kan for at støtte op.

Thermo Fischer Scientific leverer blandt andet gasloggere og vægter distributørens viden meget højt. 

GasDetect er valgt som distributør i Danmark.

Systech Illinois

Systech Illinois har afdelinger i både England og USA. Begge afdelinger fremstiller gasanalysatorer i høj kvalitet.

Systech bruger mere en 8% af overskuddet på research og udvikling af gasanalyse instrumenter og fugtighed måleinstrumenter.

Det at have en veludviklet og veltrænet arbejdsstyrke, med effektive udvikler- og producent teams, gør at Systech kan tilbyde et højt niveau af service for distributører og kunder

SLAT

SLAT designer og fremstiller strømforsyninger og data netværk komponenter for alle applikationer og industrier, hvor servicekontinuerlighed er afgørende.

SLAT er eksperter indenfor elektrisk sikkerhed til blandt andet brandsikkerhed, alarmsystemer og gasdetektion.

Der tilbydes produkter i bedste kvalitet og produkterne fremstilles på ISO 14001 certificerede fabrikker.

I Danmark er GaDetect distributør for SLAT.

Pfannenberg

Pfannenberg ligger i Hamborg i Tyskland, her produceres blandt andet visuelle og auditive signalerings instrumenter for sikkerhed, brand, katastrofe advarsler og farlige områder. Der produceres til en bred vifte af applikationer og industrier i hele verden.

Pfannenberg er en solid, flexibel og pålidelig partner, og der sættes en ære i at yde en høj service, også når der handles via distributør.

I Danmark er GasDetect distributør af Pfannenbergs sortiment af produkter i højeste kvalitet og sikkerhed.

Kurz Instruments

Kurz Instruments designer og producerer termiske masseflow trasmittere til industriel gas flow måling. I mere end 40 år har virksomheden leveret løsninger til kunderne i selv de mest krævende og svære applikationer.

Produkterne anvendes i en bred vifte af industrielle applikationer verden rundt, og kan bruges i selv de hårdeste miljøer.

Kurz stiller store krav til distributørens viden indenfor deres produkter, såvel som i sikkerhed i forskellige applikationer.

GasDetect tilbyder, som distributør, løsninger i Kurz‘ produktprogram.

Industrial Scientific

Industrial Scientific designer og fremstiller gas detekterings produkter, der beskytter medarbejdere mod farlige forhold over hele verden. Virksomheden startede i 1985 og har været pionerer indenfor blandt andet den første 3-gas detektor, 6-gas detektor, trådløse detektorer, for ikke at nævne den første gas detektor der var med i en NASA rumsonde.

Industrial Scientific fortsætter til stadighed med at udvide deres produktprogram, for at bringe dem et skridt nærmere misionen om at udrydde arbejdsrelaterede dødsfald.

GasDetect er distributør af Industrial Scientifics produktprogram.

ION Science

Ion Science har mere end 25 års erfaring med, at designe og fremstille gassensorer og gasdetektorer til et bredt spektre af industrier og applikationer.

Instrumenterne fremstilles på ION Science egen fabrik i England og distribueres ud til hele verden, via et globalt netværk af distributører.

I Danmark er GasDetect distributør af de præcise og pålidelige PID instrumenter fra ION Science.

Gas Clip Technologies

Gas Clip producerer og udvikler håndholdte gas detektorer der er lette at betjene og som sparer værdifuld tid, ressourcer og menneskeliv.

Gennem årene har Gas Clip været banebrydende og har perfektioneret udviklingen af avancerede infrarød LEL sensorer til bærbar gas detektion.  Der tilbydes et bredt produktpogram i langtidsholdbare detektorer, der kræver et minimum af vedligeholdelse, høj brugevenlighed og som kan bruges i alle miljøer.

Produkterne samles i USA og sælges gennem lokale distributører over hele verden.
I Danmark er GasDetect din distributør af Gas Clip Technologies produktprogram.

GDS Technologies

I mere end 30 år har GDS Technologies vist vejen via design, udvikling og produktion af stationært gasdetekterings udstyr.

Virksomheden tilbyder en bred vidte af produkter, som kan bruges i mange brancher og industrier. Produkterne kan ligeledes bruges i farlige miljøer. GDS tilbyder omkostningseffektive løsninger, og leverer den højeste kundeservice også efter købet.

Produkterne leveres i hele verden via et net af distributører og i Danmark, har GDS Technologies valgt Gasdetect som distributør.

QED

Siden opstarten af QED Environmental systems i 1982, har virksomheden været en ledende producent af miljø overvågnings instrumentering. 

Virksomheden er meget seriøs omkring deres kvalitet og produkternes overensstemmelse med forskellige internationale standarder.  Udstyret er designet til at overholde de strengeste krav, fra hele verden. 

Produkterne leveres til hele verden via et solidt netværk af distributører og i Danmark er Gasdetect valgt som distributør af QED produktsortiment.

DESU Systems BV

Desu Systems BV blev grundlagt i 2005 og har i dag en stærk position i nord-, central- og Østeuropa, samt i Mellemøsten og Indien, inden for flammedetektion. 

Virksomheden tilbyder komplet risikoanalyse, totalt systemdesign og teknisk support.

I Danmark samarbejder Desu Systems BV med Gasdetect.

Calgaz

Calgaz er en del af Air Liquide / Airgas group, og dermed en del af verdens ledende virksomheder indenfor industrielle og specielle gasser. 

Siden starten i 1994 har virksomheden leveret både rene gasser, gasblandinger og industrielle- og specialtilpassede gasarter. Særligt kalibreringsgas og kalibreringsudstyr er produkter som virksomheden er markedsledende indenfor.

Calgaz har i Danmark valgt Gasdetect til distribution af deres produkter.

Bacharach

I mere end 100 år har bacharach tilbudt innovative løsninger til præcisionsinstrumentering til detektering af gas- og kølemiddellækage, til forbrænding og emissionsanalyse til både kommercielle og industrielle applikationer. 

Produkterne gør opvarmning, ventilation, klimaanlæg, HVAC-R og processindustrien renere, sikrere og mere energieffektiv. Derved kan kunderne øge produktiviteten og reducere omkostningerne. 

Produkterne fra Bacharach distribueres i Danmark af Gasdetect.

Analox Sensor Technology

Analox har siden 1981 lavet prisvenlige gasanalysatorer til alle markeder som havde behovet. Virksomheden udvikler og designer produkter ud fra kundernes behov og fra deres egen passion.

Produkterne sælges globalt via et netværk af distributører og samarbejdspartnere. I Danmark er Gasdetect forhandler af Instrumentering fra Analox Sensor Technology.

https://trolex.com/industry/about/

https://trolex.com/industry/about/

Trolex

Trolex har i mere end 60 år leveret overlegent sikkerhedsudstyr til mange forskellige brancher. Virksomhedens mission er at blive markedsledende inden for sikkerheds teknologi til alle miljøer og udfordringer.

Trolex leverer sikkerheds teknologi til hele verden via et netværk af distributører og i Danmark er GasDetect valgt som distributør.

http://www.safevent.dk/da/

http://www.safevent.dk/da/

Safevent

Safevent tilbyder løsninger der mindsker risikoen for brand og eksplosionsfare i produktionsanlæg. Virksomhedens mission er at fokusere på fremtidens krav og igennem målrettet produkt- og konceptudvikling sikre, at kunderne altid opnår den rigtige og til alle tider nyeste attraktive sikre løsning

Safevent leverer bl.a. gnistdetekterings- og slukningsanlæg via et netværk af distributører og samarbejdspartnere.