Skip to content

Køleanlæg

Se udvalgte produkter til køleanlæg

Gasdetektorer til gasudslip på køleanlæg

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden ved opstilling, brug og vedligehold af køleanlæg.

Gasdetektering ved køleanlæg er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for udslip af giftige gasser.

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til valg af gasdetektor. Det anvendte kølemiddel spiller en afgørende rolle, ligesom indholdet i køleanlægget kan have betydning for, hvilke gasarter der skal overvåges. Typisk måles for NH3 (Ammoniak) og CO2 (Kuldioxid), der kan være livsfarligt for mennesker. Disse gasser udgør en sikkerhedsrisiko for dig og dine kolleger, hvis uheldet er ude, og de slipper ud i arbejdsmiljøet.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle gasudslip og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende centraler sikrer automatisk styring af ventilation, blink og horn. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til køleanlæg - sporing for flere gasarter - se produkterne her

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet ved opstilling, brug og vedligehold af køleanlæg. Du kan se et udvalg af vores populære produkter nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Håndholdt

Stationært