Skip to content

Laboratorie

Se udvalgte produkter til laboratorie

Gasdetektorer til laboratorie, fysik- og kemilokale

Præcis og sikker gasdetektering øger effektivt personsikkerheden i laboratorier, fysik- og kemilokaler.  Gasdetektering i disse miljøer er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for udslip af giftige gasarter. 

I laboratorier, fysisk- og kemilokaler anvendes ofte propan, butan eller metangas til bunsenbrændere. Disse gasser udgør en sikkerhedsrisiko for dig, dine kolleger og eventuelle elever, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i lokalet. Dette er både gældende, hvis gasflaskerne opbevares i lokalet, eller hvis gassen ledes til arbejdsbordene i rør. Uanset, er det afgørende, at eventuelle udslip overvåges indgående.

I laboratorier, fysisk- og kemilokaler installeres typisk en-fire stationære gasdetektorer i rummet – alt efter rummets størrelse – samt en central med gasalarm for evakuering.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle gasudslip og giver alarm ved nåede grænseværdier. Den tilhørende central sikrer automatisk styring af nedlukning af gastilførsel, ventilation, blink og horn. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig, dine kolleger og eventuelle elever med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til Atex Zone - Gasdetect redder liv med viden

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering.
Hos os finder du et stort udvalg af ATEX-godkendte gasdetektorer særligt velegnet til zone 0, 1 og 2. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til ATEX-zoner nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk

Stationært

Centraler