Skip to content

Power-to-X (PtX) En Banebrydende Teknologi til Grøn Energi

Når du har brug for en sparringspartner med erfaring,
som er med dig hele vejen.

Power-to-X & GasDetect: Når PtX skal gøres sikkert.

Power-to-X (PtX) repræsenterer en transformation i den måde, vi anvender grøn energi på. Gennem konvertering af overskydende vedvarende energi til en række forskellige brændstoffer og kemikalier, spiller PtX en afgørende rolle i skiftet mod bæredygtige energiløsninger.

Et centralt aspekt af PtX-processen er håndtering af forskellige gasser, såsom hydrogen (H2), oxygen (O2) og metan (CH4), som alle spiller en rolle i produktionen af e-brændstoffer. Disse gasser, hvis ikke korrekt overvåget og håndteret, kan udgøre risici for sikkerheden, både i form af eksplosiv fare og toksicitet.

GasDetect tilbyder en række avancerede detektorer, der effektivt kan identificere og overvåge disse gasser. Vores teknologi sikrer, at PtX-processerne ikke blot er effektive, men også overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Gennem kontinuerlig overvågning bidrager vores systemer til at forebygge ulykker og sikre en stabil drift.

Dette øger ikke kun arbejdssikkerheden, men understøtter også en stabil og pålidelig produktion af grønne brændstoffer, hvilket er afgørende for overgangen til en bæredygtig energifremtid.

Kontakt GasDetect for at få mere at vide om, hvordan vores gasdetekteringsløsninger kan styrke din PtX-proces. Vores eksperter står klar til at tilbyde tilpassede løsninger og rådgivning, der passer til dine specifikke behov. 

Læs om:

Relevante detektorer:

Gasser vi kan hjælpe med at detektere:

  • Hydrogen / Brint / H2
  • Oxygen / Ilt / O2
  • Nitrogen / Kvælstof / N2
    (Detekteres ved lav O2 niveau)
  • Carbondioxid / Kuldioxid / CO2
  • Ammoniak / NH3
  • Metan / CH4
  • Metanol / Træsprit / CH3OH
  • Kerosen / Paraffin / C12H26 – C15H32 
Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk