Skip to content

Bestil en gratis gennemgang af dit gasanlæg

Hos GasDetect forstår vi, at sikkerhed er grundlæggende i enhver industri. Derfor er vi glade for at introducere vores nyeste tiltag: en gratis gennemgang af dit gasanlæg. Vi tilbyder en dybdegående analyse og rådgivning af dit eksisterende gasdetekteringsudstyr og systemer, udført af vores certificerede serviceteknikere.

Ja, du læste rigtigt – det er gratis.

Men hvad er vores motiv? Vi tror på, at hver industri skal have adgang til den nødvendige ekspertise og viden for at sikre en sikker arbejdsplads. Og vi ved, at ordet ‘gratis’ kan vække mistro. Vi lever i en verden, hvor det er svært at få noget for ingenting. Men vores primære formål med denne gratis gennemgang er at I føler jer sikre med jeres anlæg og får belyst evt. fejl og mangler. Dernæst at vi demonstrerer vores evner og beviser dig, at når du har brug for hjælp eller nyt udstyr i fremtiden, er vi de bedste til jobbet.

Ingen opgave er for stor eller lille

Uanset om dit gasanlæg er stort eller lille, omfattende eller simpelt, er vi her for at hjælpe. Vi behandler hvert anlæg med samme grad af ekspertise og omsorg. Vi forstår, at selv det mindste anlæg kan have stor betydning for dit arbejdsmiljø, og vi er fast besluttede på at hjælpe dig med at maksimere din sikkerhed og effektivitet.

Servicetekniker fra GasDetect, som arbejder i en ATEX-Zone

Hvad er der i det for dig?

Dette er en uforpligtende mulighed for dig til at få vurderet dit systems nuværende tilstand. Med vores gratis gennemgang kan du få klarhed over dit systems effektivitet og pålidelighed, identificere potentielle problematikker og få rådgivning til at løse dem.

Du kan læse meget mere om de forskellige services vi tilbyder lige her.

Er-du-sikret

Hvad indeholder gennemgangen?

  1. Systemkontrol: Vi kontrollerer hele dit AGA-anlæg for at sikre, at alle dele fungerer korrekt. Vi vil gennemgå dine overvågningsenheder, alarmer, kontrolpaneler og alt andet relevant udstyr.
  2. Alarm Test: Vi tester dine sirener/horn og blink for at sikre, at de fungerer som forventet. Dette omfatter kontrol af deres funktion og sikkerhed på at alarmen kan høres i hele det område, den er beregnet til at dække.
  3. Kommunikationstest: For AGA-systemer, der er tilsluttet en central overvågningsservice, vil vi udføre test for at sikre, at systemets kommunikationskapaciteter fungerer optimalt.
  4. Vedligeholdelseskontrol: En overordnet inspektion og vedligeholdelsestjek af dit system er essentielt. Vi tjekker op på gamle service dokumenter og generel dokumentation for anlægget.

Disse processer er vitale for at sikre, at dit gasdetekteringssystem lever op til de sikkerhedsstandarder og -krav, uanset omfanget af dit anlæg.

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk