Skip to content

GasDetect er nu ISO 9001 Certificeret

Søren Kristensen Fra Tekniq Kvalitet overækker Jacob Callesen fra GasDetect deres 9001 Certificering ved Børkop Vandmølle.

Sikring af kvalitet for vores kunder

I en verden, der er i konstant og hurtigt forandring, kan det være svært at opretholde en høj standart, og sikre at man leverer den bedste kvalitet muligt for kunderne, hver eneste gang.

Vores vision siger, ”GasDetect vil være den bedste rådgiver og løsningsleverandør for kunder, der vil forene teori, lovgivning og praksis indenfor gasdetektering.”

Derfor er det vigtigt for os at have et kvalitetssikringssystem, der kan varetage, processerer og have mulighed for feedback og forbedringsforslag for sikring af den service til vores kunder.

Certifikatet kan findes her.

Hvad betyder certificeringen for vores kunder?

ISO 9001 har stor betydning for vores kunder. Certificeringen er et bevis på vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. På den måde sikre vi, at vi har systemer på plads til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder kundernes behov og forventninger, og at vi konstant stræber efter forbedring.

For kunder betyder vores ISO 9001-certificering, at de kan have tillid til vores produkter og tjenester. Det viser, at vi tager vores forpligtelser alvorligt og er dedikeret til at levere den bedste kvalitet. Det betyder også, at vi vil lytte til kundernes feedback og bruge den til at blive endnu bedre.

I sidste ende er ISO 9001 meget mere end bare en certificering – det er en afspejling af vores dedikation til kvalitet, kundefokus og kontinuerlig forbedring.

 

Hvad er ISO 9001?

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer (QMS). Standarden er udviklet og publiceret af International Organization for Standardization (ISO), der består af repræsentanter fra forskellige nationale standardiseringsorganer.

ISO 9001 er ikke specifik for en bestemt industri eller sektor og kan bruges af enhver organisation, uanset dens størrelse eller det felt, den opererer i. Den er baseret på en række kvalitetsstyringsprincipper, herunder et stærkt kundefokus, engagement fra ledelsen, en procesbaseret tilgang og løbende forbedring.

At opnå og opretholde ISO 9001-certificering kræver ressourcer, men det har også klare fordele, der gør investeringen det værd.

For det første kan certificeringen forbedre vores forhold til vores leverandører. Ved at anvende samme kvalitetsstyringsprincipper på vores leverandørstyring kan vi sikre, at vores leverandører også leverer høj kvalitet til jer.

For andet kan certificeringen forbedre vores organisation internt. Ved at følge de standardiserede processer og procedurer, der er angivet i ISO 9001, kan vi effektivisere vores operationer og reducere spild og ineffektivitet. Dette kan i sidste ende føre, der kan geninvesteres jer, vores kunder.

For det tredje kan certificeringen hjælpe os med at vokse og udvide vores virksomhed. Mange organisationer kræver i dag, at deres leverandører er ISO 9001-certificerede. Desuden er det en blåstempling af, at det vi gør, er det rigtige.

 

Processen

Processen med at opnå ISO 9001-certificering involverer flere trin. Først skal en organisation udvikle et kvalitetsstyringssystem, der overholder standardens krav. Dette kan involvere at etablere nye procedurer eller ændre eksisterende for at sikre overensstemmelse.

Når systemet er på plads, vil en tredjepart komme og gennemføre en audit for at vurdere systemet. Hvis det overholder kravene i ISO 9001, vil organisationen modtage sin certificering. Certificeringen skal revurderes hvert tredje år, men der foretages også årlige overvågningsaudits for at sikre fortsat overensstemmelse.

I vores interne proces var Jacob tovholder, for at vi kom i mål med certificering. Det har været en lang proces, som er løbet over det sidste 1-1,5 år for at klargøre os til det det audit, vi havde her i maj.

Vi havde besøg to hele dage, hvor vi gennemgik alle vores procedurer, og den måde vi internt håndtere vores projekter og kundekontakt.

Der blev snakket med alle: Vores direktør Søren, Order Handler Henriette, Lageransvarlig Peter, Salg Jacob og selvfølgelig vores serviceleder Anders. På denne måde kom vi omkring hele virksomheden og kom ud i alle afkroge af vores kvalitetssikring.

Søren Kristensen – Certificeringsleder – Lead Auditor fra Tekniq Kvalitet kom forbi igen for at overrække certifikatet til Jacob den 25. maj 2023.

 

En investering i vores fremtid

I sidste ende er ISO 9001-certificeringen en investering i fremtiden. Det er en investering i at sikre en høj kvalitet, til vores kunder, i vores leverandører og i vores virksomhed som helhed. Det er en vejledning, der hjælper os til konstant, at stræbe efter at blive bedre, hver eneste dag.

Så til vores kunder siger vi dette: Når du vælger os, vælger du en partner, der er forpligtet til kvalitet. Vi er her for at hjælpe dig med at lykkes, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du får det bedste produkt og service, hver gang.

Og til vores medarbejdere siger vi dette: Tak for dit engagement og din dedikation. Uden jer ville vores ISO 9001-certificering ikke være mulig. Lad os fortsætte med at arbejde sammen for at sikre at vores kunder får det bedste vi kan præstere hver eneste gang.