Skip to content

Sikkerhed og effektivitet:
Cloudbaseret gasdetekteringsløsning til at samle alt data ét sted

Saml alt data gasalarmeringssystemet ét sted. Forbedre dit arbejdsmiljø med GasDetect: Cloudbaseret gasdetekteringsløsning, der integrerer avancerede sensorer og dataanalyse for at øge sikkerheden og effektiviteten.

Computer med dashboardvisning over data og gasdetektorer i et gasdetekteringsanlæg

GasDetect er dedikeret til at redde liv og forbedre industrielle processer gennem state-of-the-art gasdetekteringsløsninger. Vores mission er at redder liv og forbedrer processer via rådgivning om og vedligehold af gasdetekteringsløsninger. Vi skaber sikre og meningsfulde arbejdspladser, med ansvarlighed og grundighed, i højeste kvalitet!” og dens vision. Vores vision er at være den bedste rådgiver og løsningsleverandør for kunder, der vil forene teori, lovgivning og praksis indenfor gasdetektering. Vi stræber efter at være innovatorer, der skaber pålidelige løsninger, som øger både sikkerhed og produktivitet for vores kunder. 

Screenshot af gasdetektering notifikationer sendt til mobil

Teknologisk Udvikling og Brugervenlighed

Vores avancerede teknologiske løsning benytter sig af MODBUS-kommunikation mellem MX32 eller MX43 central og dataloggere, som sikrer en fejlfri integration og datahåndtering. Denne cloudbaserede platform gør det muligt at have en central overvågningshub, der intuitivt kan administrere og overvåge gasniveauer fra en hvilken som helst lokation. Systemet er designet til at være brugervenligt og kræver minimal teknisk viden for at operere effektivt, hvilket gør det ideelt for alle virksomhedstyper. Dets fleksibilitet og tilgængelighed garanterer, at brugere på forskellige kompetenceniveauer kan anvende systemet, og tilpasse det til jeres specifikke behov.

Centraliseret Overvågning og Datahåndtering

Vores system tilbyder en omfattende løsning for datahåndtering med realtidsmålinger og kan trække tidligere data om gasniveauer, som alle er tilgængelige gennem vores sikre cloudbaserede dashboard. Dette system understøtter:

Muligheden for at overvåge op til 32 gasdetektorer via et enkelt interface. Dette skaber en skalerbar og fleksibel løsning, som kan tilpasses til forskellige virksomhedsbehov.

Fjernadgang og realtidsovervågning sikrer, at kritiske informationer altid er inden for rækkevidde. Dette gør det muligt for teams at handle hurtigt og effektivt, hvilket forbedrer sikkerheden og reaktionstiden på potentielle trusler.

En markant forbedring i operationel effektivitet og en reduktion af risici, som fører til færre arbejdsulykker og højere overholdelse af sikkerhedsstandarder. Dette resulterer i økonomiske besparelser og en mere effektiv og sikker arbejdsplads.

Sikkerhed og miljøbeskyttelse for både personale og materiel

Vores løsning er ideel for industrier, hvor gasudslip kan udgøre en alvorlig fare, såsom kemisk produktion, olie- og gasudvinding, affaldsbehandling, køleanlæg og marine. Den avancerede sensorik og dataanalyse muliggør tidlig detektion af lækager og se trends for potentiel eksponering af gas, hvilket giver virksomhederne mulighed for at gribe ind før problemer eskalerer. Dette hjælper ikke kun med at beskytte medarbejdernes sundhed, men også med at beskytte miljøet fra de skadelige virkninger af gasudslip.

Support og fjernopkobling

Den understøttede fjernopkobling giver brugerne mulighed for at tilgå og styrer systemet hvor som helst. Det giver også mulighed for hurtig support og gør det muligt for jer at reagere og få assistance, uanset hvor I befinder sig. Dette, sammen med evnen til at understøtte flere brugere, giver en utrolig fleksibilitet og samarbejdsdygtighed, som vi ikke har set andre stedet.

Det eneste det kræver af allerede opsatte systemer installationen af et MODBUS-kort og en opkobling via data simkort.

Hvis det ønskes, kan vi kobles op på systemet, hvorved vi kan opdage evt. skrid eller kommende fejl. Derved kan vi komme ud og skifte slidte celler eller detektorer ud før evt. farelige situationer opstår. På denne måder slipper I for at hele systemet går i alarm og nede tid kan elimineres.

Investér i Fremtiden: Strategisk Gasdetektering

Implementering af GasDetect’s gasdetekteringsløsning er mere end bare en opgradering af teknisk udstyr; det er en strategisk investering i din virksomheds fremtid. Vores løsning muliggør en digital transformation, der ikke kun forbedrer sikkerheden men også optimerer dine operationelle processer. Ved at vælge GasDetect får du en partner, der er dedikeret til at levere en sikker, effektiv og ansvarlig løsning. Lad os sammen skabe en sikrere og mere produktiv fremtid.

Læs mere om applikationens komponenter her

Jacob Callesen - Salgsingeniør

Fandt du hvad du søgte?

Min vigtigste opgave, er at du finder det du leder efter, eller den uforpligtende rådgivning du mangler.

Derfor må du hellere end gerne kontakte mig, hvis du skulle have nogen spørgsmål!

Jacob Callesen
– Salgsingeniør
+45 42 42 50 98
jkc@gas.dk