Intern tekniker til salg af sikkerhedsudstyr for gasdetektering

 

Vil du redde liv med viden der forhindrer dødsfald på danske arbejdspladser?

GasDetect A/S er en virksomhed i vækst. Siden etableringen i 2010 er virksomheden vokset fra 2 til 12 medarbejdere, og er i fortsat vækst. Gasdetektering omhandler sikkerhed, tryghed og tillid. Takket være den ordentlighed, grundighed og faglighed virksomhedens ansatte behersker, har GasDetect A/S formået at fastholde de samme kunder igennem alle årene og løbende tilføjet nye til vores store kundekartotek.
Vi har kun en plads i dette nichemarked fordi vi formår at sætte os ind i kundernes sted og kan tilbyde netop den løsning de har behov for. Der har gennem årene været en stor tilstrømning af kvalitets agenturer indenfor gasdetektering, -måling og -alarmering, og virksomheden står nu i en meget stærk position på markedet, hvor kunderne i stor udstrækning selv opsøger virksomheden, blandt andet takket være gode ambassadører. 

Den store succes som virksomheden oplever betyder, at der endnu engang skal udvides med en teknisk intern sælger, der har lysten og evnerne til at levere markedets absolut bedste kundeservice og teknisk rådgivning til danske virksomheder. 

Stillingen

Fra kontoret i Vejle vil du få en varieret, og spændende hverdag, når du skal samarbejde med både eksisterende og nye kunder. Som intern sælger er dit ansvar, at kunderne føler sig i fokus og får løst alle udfordringer de står overfor, så virksomheden også fremover vil være den foretrukne samarbejdspartner.

Det er vigtigt at du kan sætte dig i kundernes sted og identificere deres behov, og med din indgående viden skal du kunne vejlede kunden til det rigtige valg indenfor gasdetektorer, gasalarmer og gasflowmålere. Da din rådgivning af kunderne potentielt kan redde liv på danske arbejdspladser, er det vigtigt, at du tager dit arbejde yderst seriøst, da konsekvensen af en forkert rådgivning kan betyde liv eller død. 

Udover rådgivning og kundebetjening kommer du til at arbejde med andre salgsrelaterede opgaver som eksempelvis tilbudsgivning og -opfølgning, priskalkulationer, messer, og leverandørkontakt. Den første tid vil udover oplæring i produkterne og virksomhedens kultur, være opfølgning på aktive tilbud, samt salg af serviceaftaler til de mange kunder der allerede har købt udstyr, men endnu ikke har fået tegnet den lovpligtige serviceaftale. Kunderne tager virkelig godt imod denne service, og du vil dermed få mulighed for hurtigt at skabe dine egne relationer til dem og blive et kendt navn i branchen. 

Du vil også få muligheden for selv at tage ud og besøge nogle af vores eksisterende kunder, når du selv føler dig klar og godt klædt på til dette.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du som person er udadvendt og videns begærlig, at du er klar til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, og synes at krydsfeltet mellem teknik, viden og mennesker er det fedeste. Det er desuden vigtigt for os at du behersker ordentlighed og grundighed, da vi har høje krav til dokumentation og kvalitetsstyring. 

Din baggrund for at komme i betragtning til stillingen er ikke afgørende, så om du er handelsuddannet eller har en teknisk baggrund er ikke vigtig. Der lægges primært vægt på en åben personlighed, ærlighed, humor og en generel interesse for tekniske komponenter. Det er ikke et krav at du har forudgående kendskab til instrumentering, men det vil være en fordel hvis du har erfaring indenfor salg af tekniske produkter til industrien. 

Derudover er det vigtigt at du er en god kommunikator og har en struktureret og systematisk tilgang til arbejdsopgaverne, hvor du forstår at prioritere din tid optimalt. Du er vedholdende og fokuseret, har et godt og smittende humør, samt gode samarbejdsevner. 

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og evner at ”holde fast” i dem indtil de er løst. Har du samtidig også et blik for hvor der kan være nye mulighed for et salg, ja så er vi helt klar til et samarbejde. Ord som vedholdende, engageret, selvstændig, positiv, tillidsvækkende og serviceminded kendetegner din person.

Vi tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job i en virksomhed, hvor teamarbejde og en fri omgangstone bliver en vigtig del af en travl hverdag hvor der altid er plads til et grin, og hvor højt humør og et smil på læben giver en positiv respons. Vi brygger øl, kører gokart og jagter chefen med bue og pil, kort sagt vi forholder os aktivt til hinanden.

Du får stor selvstændighed og mulighed for at sætte dit eget aftryk, i en virksomhed hvor såvel faglig som personlig udvikling vægtes højt. Der bliver naturligvis taget hånd om en grundig oplæring, hvor de andre i teamet vil være med til at sikre din forståelse af både produkter og de markedsmæssige forhold.

Du får en god fast løn, pension og sundhedsforsikring. 

Ansøgning

Send  dit CV og en ansøgning til stm@gas.dk

 

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Søren Torsbjerg Møller på +45 42 42 50 30

Vi glæder os til at høre fra dig!