Skip to content

Biogasanlæg

Se udvalgte produkter til biogasanlæg

Gasdetektorer og -analysatorer til biogasanlæg

Præcis og sikker gasdetektering og gasanalyse øger effektivt personsikkerheden på biogasanlæg.

Gasdetektering på biogasanlæg er ofte en nødvendighed eller påbudt af hensyn til eksplosionsfare eller risikoen for udvikling af giftige gasarter. Der er altså flere risikoområder, du bør være opmærksom på, hvis du er ansvarlig for et sikkert arbejdsmiljø på biogasanlæg.

Produktionen på biogasanlæg kan udvikle CH4 (Metan), CO2 (Kuldioxid) og H2S (Hydrogensulfid), der kan være livsfarlige for mennesker. Disse procesgasser udgør en sundhedsrisiko for dig og dine kolleger, hvis uheldet er ude, og de lækker ud i arbejdsmiljøet. Det er derfor afgørende, at disse processer overvåges indgående.

Utætheden i den indre dug detekteres effektivt ved hjælp af afkastmålinger. Ligesom biogassen, inden den kommer på gasnettet, løbende kontrolleres og analyseres.

Gasdetektorerne overvåger kontinuerligt eventuelle gasudslip, eksistens af giftige gasser og giver alarm ved nåede grænseværdier. Tilhørende centraler sikrer automatisk styring af ventilation, blink og horn. Du overholder alle sikkerhedskrav, reducerer effektivt eksplosionsfaren og øger sikkerheden på arbejdspladsen for dig og dine kolleger med gasdetekteringsudstyr fra GasDetect A/S.

Gasdetektor til Biogas - detekterer alle former for gasser

Specialister i gasdetektering

GasDetect A/S er specialister i gasdetektering. Hos os finder du et stort udvalg af gasdetektorer særligt velegnet til biogasanlæg. Du kan se et udvalg af vores populære produkter til biogas nedenfor.

Vi er garant for kvalitetsudstyr med høj holdbarhed og lang levetid. Derfor fører vi udelukkende de bedste produkter fra verdens førende producenter. Øg personsikkerheden på din arbejdsplads.

Kontakt GasDetect A/S allerede i dag.

Vores erfarne eksperter står naturligvis klar til at rådgive dig om den løsning, der matcher netop din konkrete sag, behov og krav.

Håndholdt

Stationært

Analysator